Huisregels en algemene voorwaarden We-Time Wellness

 1. Reserveren, betalen, annuleren

Reserveren kan telefonisch, per mail of online via de reservatietool. Een reservatie is enkel geldig na een bevestigingsmail. We-Time heeft het recht om te allen tijde een reservatie te weigeren.

Reserveringen moeten gemaakt worden door een persoon van 18 jaar of ouder. Het is niet toegestaan voor minderjarigen om in de wellness te verblijven zonder begeleiding van een meerderjarige.

Betalen kan vooraf per overschrijving op het rekeningnummer BE11 7340 5094 8348 met vermelding van uw naam en datum van reservatie of ter plaatse (cash of via de bancontactapp), dit voor het binnengaan in de wellnessruimte.

Annuleren kan kosteloos tot 72 uur voor uw reservatiedatum.

Bij annulering tussen de 72 en 24 uur voor de gemaakte afspraak is 50% van het totale bedrag verschuldigd.

Vanaf 24 uur voor de gemaakte afspraak is 75% van het totale bedrag verschuldigd.

Bij het niet opdagen op de gemaakte afspraak dient het volledige bedrag betaald te worden.

Elke annulatie moet per mail gebeuren. Ook als u telefonisch annuleert, moet dit nog per mail bevestigd worden.

 

 1. Gebruik van de wellnessruimte

We vragen aan iedereen die onze wellnessruimte huurt om dit met het nodige respect te doen en zich te houden aan volgende afspraken.

We kiezen bewust voor kleinschaligheid en kunnen enkel groepen tot maximum 4 personen ontvangen.

In principe is onze wellness niet voor kinderen. De ruimte is geenszins een speellocatie. Enkel als de kinderen reeds groot genoeg zijn om samen met het gezin rustig van de wellness te genieten, kunnen ze met hun ouders meekomen.

 • Verplicht te douchen voor het in gebruik nemen van onze wellnessruimte.
 • Slippers dragen is verplicht, zowel binnen als buiten.
 • Het gebruik van een handdoek in de sauna en een handdoek of badjas in de relaxhoek, de ligzetels en de bartafel is eveneens verplicht.
 • We raden sterk aan om de jacuzzi te gebruiken zonder badpak, bikini, zwembroek of andere kledingstukken omwille van de zeepresten en bacteriën in het textiel.
 • De wellnessruimte en de overdekte jacuzzi zijn volledig rookvrij. Roken kan enkel op het terras.
 • Het is verboden te springen of te duiken in het zwembad.
 • Het is niet toegestaan om producten toe te voegen aan of te gebruiken in de jacuzzi, het zwembad, het stoombad of de sauna (zepen, massageolie, geurproducten, …)
 • Eigen eten en drank zijn niet toegestaan.
 • Instellingen aan de apparatuur worden in geen enkel geval door de klant gewijzigd.
 • Dranken uit de bar worden afgerekend bij het verlaten van de wellness.

 

Op het einde van de door u gehuurde periode, dient u zich naar het onthaal te begeven. Bij het laattijdig verlaten van het privé-gedeelte, rekenen wij €25 per kwartier aan.

De vertegenwoordiger van We-Time heeft het recht om mensen te weigeren omwille van veiligheidsoverwegingen, gezondheidsredenen, dronkenschap of om welke reden dan ook. Zij die het huisreglement niet wensen te respecteren zullen ook geweigerd worden.

 

 1. Schade en aansprakelijkheid

We-Time kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik in en rond het complex. We-Time zal dus nooit in gebreke kunnen worden gesteld. We-Time zal ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen.

Bij het niet juist gebruik of het niet juist achterlaten van de wellnessruimte kunnen aanvullende kosten (schoonmaak/herstel) worden doorgerekend.

Wanneer er schade werd toegebracht aan de faciliteiten of schade werd veroorzaakt door foutief gebruik zal We-Time een schadevergoeding vorderen lastend de gebruiker(s) welke de schade heeft toegebracht op eenvoudig vertoon van overeenstemmende factuur. Wanneer de wellnessruimte gesloten moet worden om deze reden zal de gebruiker een schadevergoeding dienen te betalen, gelijk aan de potentiële gederfde inkomsten voor de periode van de sluiting.

 

Iedereen die een reservatie maakt bij We-Time verklaart zich automatisch akkoord met deze huisregels en algemene voorwaarden.

Indien u vragen of twijfels heeft bij het lezen van deze voorwaarden, kan u ons contacteren. We-Time, Florastraat 35, 9820 Merelbeke, [email protected], 0465/07 57 60.